Polterabend i Legeland Viborg – For enhver smag

Gladiatorkamp

Special hockey

Boldsjov i kuglerum

Cykelræs

Ring 86615304 / 26180423 for bestilling af polterabend eller udfyld kontaktformularen herunder!


Kontrolspørgsmål (Anti-spam):

Står I og mangler det perfekte sted til en sjov og anderledes polterabend, så er Legeland Viborg det helt rigtige sted.

Vi kan tilbyde aktiviteter til både den kommende brud og goms dag, og vi har aktiviteter for enhver smag, hvad enten I er på udkig efter en vild eller mere rolig polterabend.

Eksempler på aktiviteter: Sumobrydning • Gladiatorkamp • Balance Board (Segboard) • Bumper balls (Funballz) • Rodeotyr • Boldleg med lufttryk • Sjov i kuglerummet • Specialhockey • Fodbold • Ræs på små cykler • Nintendo Wii på storskærm

Vores aktivitetscenter kan rumme mange forskellige udfordringer, I kan smide bruden eller gommen ud i, og vi hjælper naturligvis med at skræddersy en pakke, der matcher lige præcis jeres ønsker til den perfekte polterabend.

Polterabend efter jeres behov

Vi lytter til jeres ideer og behov og kommer selv med forslag og input til, hvordan I kan give den kommende brud eller gom en polterabend, hun eller han aldrig glemmer. En populær aktivitet er vores Bumper balls (Funballz), hvor man med en stor, oppustelig bold over hovedet og overkroppen, skal ud i en foldboldkamp. Der kan være op til 6 personer – 3 spillere på hvert hold – på banen af gangen. Vores instruktører sørger naturligvis for en grundig introduktion i de forskellige aktiviteter og for, at alt foregår på sikker og forsvarlig vis, så I ikke skal bekymre jer om hændelige uheld eller andet undervejs.

I kan se et priseksempel på en polterabend herunder. Efter de planlagte aktiviteter er overstået, er I naturligvis mere end velkomne til at blive i vores aktivitetscenter og legeland på egen hånd. Her kan I udforske vores andre sjove forlystelser såsom pool, bordfodbold, airhockey, floorball-hockey, vores balance boards eller hygge med vores mange spillemaskiner.

Priseksempel på en polterabend i Legeland Viborg:

Et typisk arrangement er med 5-6 aktiviteter, varighed ca. to timer ved 10-15 deltagere
Pris med instruktør: kr. 195 pr. person inkl. en sodavand/øl.
Inkl. bordreservation og I må gerne selv medbringe mad/drikkevarer.
I må gerne lege/hygge/dyste på egen hånd både før og efter de 2 timer med instruktør.
Hvis I er færre end 8 deltagere er prisen kr.1.500,- ialt for de to timer med instruktør.

Bumper Balls

Rodeotyr

Balance Board

Boldsjov med lufttryk

Sumobrydning