Har I set vi har fået en Pickleball bane ??? BOOK HER

Legeland Midtjylland

Hos Legeland Viborg, dit legeland i Midtjylland, har vi aktiviteter for både og voksne. Vores trampolinpark skaber grin og latter for folk i alle aldre. Vi bestræber os på at være mere end en trampolinpark i Midtjylland og har skabt et sted i trygge rammer, hvor man kan udfolde sit indre legebarn. På en almindelig trampolin i haven, kan man føle sig noget begrænset af det lille areal, man har tilgængeligt. Hos Legeland Viborg bliver alle dine begrænsninger fjernet! Nu kan du hoppe i fuld fart og lave akrobatiske spring over et kæmpe areal, sammen med alle dine venner. Med andre ord vil en dag i trampolinparken være et stort hit for både børn og unge.

Trampolinpark i Midtjylland

Udover at tilbyde en sjov, unik og veletableret trampolinpark, så kan du også få andre oplevelser hos Legeland Viborg. Hos os er der altid plads til leg og sjov, uanset hvor mange i deltagende i er. Børn elsker at være aktive og især i omgivelser de ikke er vant til. Vores legeland i Midtjylland er perfekt som event til børnefødselsdagen. Udover at skabe de perfekte rammer for en god fødselsdag for børnene, kan vi ligeledes gøre det nemmere for forældrene. Vi kan stå for alt lige fra bordpynt til madlavningen.
Læs mere om børnefødselsdag her.

Meget mere end legeland i Midtjylland

Vælger du at holde din børnefødselsdag i Legeland Viborg, kan du være sikker på at dagen ikke vil blive glemt forløbelig. Vi kan i samarbejde udarbejde den bedst pakke for netop jeres arrangement, uanset hvilke specielle ønsker i har. Udover at skræddersy den perfekte dag for dit barn, så har vi naturligvis også en gratis gave til fødselaren.

Vi dækker glædeligt er festeligt fødselsdagsborg med dækkeservietter, flag og slik. Vi er meget fleksible i forhold til dit arrangement – ønsker du at vi står for maden, så klarer vi det gerne. Vil du derimod selv medbringe mad, så er det også tilladt. Vi du holde et heldags arrangement, så er du mere end velkommen – hos os har vi ingen tidsbegrænsninger.

Vi tilbyder også firmaarrangementer og Blå Mandag.

Kontakt os i dag

Lyder vores legeland i Midtjylland som noget for dig og dit kommende fødselsdags arrangement – så ring til os allerede i dag på telefon: 86 61 53 04

Du kan se vores forskellige pakker og priser til arrangementer til børnefødselsdag på en af vores andre sider. Finder du ikke en pakke, der matcher jeres ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning sammen.

 

Sidebar

Diverse information

Cafe og restaurant

Vi serverer lækker mad til en god pris, som kan nydes i vores meget familievenlige miljø.​

​Bordbestilling er en fordel hvis I er mange, men ikke nødvendigt. Det er også muligt at afholde et arrangement uden for normal åbningstid.

Ring eller send en mail til os

Åbningstider

Mandag – torsdag LUKKET
Fredag kl. 12.00 – 19.00

Lørdag + Søndag kl.10.00 – 19.00

Ferier og helligdage kl. 10.00 – 19.00

Åbent næsten alle dage i skoleferier og helligdage.
For specifikke åbne/lukke dage se her:

Se åbningstider og priser

Køb gavekort

Vi laver gerne gavekort på det beløb du ønsker, på antal entréer eller på vores menuer.​

Ring 26 18 04 23 eller skriv en mail kl@legelandviborg.dk. Vi kan sende det på mail til dig eller du kan afhente i vores åbningstid. Gyldighedsperiode er normalt 1 år.

Giv et gavekort i gave

Skriv en besked til os

Har I noget på hjerte, ris/ros eller bare et spørgsmål så send os en besked…. ;o)

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.