Har I set vi har fået en Pickleball bane ??? BOOK HER

Legeland nær Randers

Hos Legeland Viborg nær Randers har vi samlet aktiviteter for børn og unge. Vi skaber rammerne for en dag med aktivitet, latter og grin. På en almindelig trampolin i haven, kan man føle sig noget begrænset af det lille areal, man har tilgængeligt. Hos Legeland Viborg nær Randers bliver alle dine begrænsninger fjernet! Nu kan du hoppe i fuld fart og lave akrobatiske spring over et kæmpe areal, sammen med alle dine venner. Med andre ord vil en dag i trampolinparken være et stort hit for både børn og unge.

Besøg vores trampolinpark nær Randers

Mange vælger at holde deres børnefødselsdag her i Legeland Viborg – hvilket der er en rigtig god grund til, for I får adgang til vores trampolinpark nær Randers. Når du holder børnefødselsdagen hos os, er du garanteret et arrangement, hvor alle børn bliver stimuleret og får grinet og leget sammen. Vi har aktiviteter, der falder i ethvert barns smag, hvad enten det blot skal være hyggeligt og roligt, eller noget med lidt mere fart over feltet. Vi tager naturligvis også højde for specielle hensyn, såfremt det er nødvendigt, ligesom der til en børnefødselsdag naturligvis også følger en gratis gave med til fødselaren.

Trampolinpark Viborg    Teambuilding Viborg

Legeland med trampolinpark nær Randers

Udover at tilbyde en sjov, unik og veletableret trampolinpark, så kan du også få andre oplevelser i vores legeland nær Randers. Hos os er der altid plads til leg og sjov, uanset hvor mange i deltagende i er. Børn elsker at være aktive og især i omgivelser de ikke er vant til. Legelandet nær Randers er perfekt som event til børnefødselsdagen. Udover at skabe de perfekte rammer for en god fødselsdag for børnene, kan vi ligeledes gøre det nemmere for forældrene. Vi kan stå for alt lige fra bordpynt til madlavningen.

Kontakt os i dag

Lyder vores legeland nær Randers som noget for dig og dit kommende fødselsdags arrangement – så ring til os allerede i dag på telefon: 86 61 53 04

Du kan se vores forskellige pakker og priser til arrangementer til børnefødselsdag på en af vores andre sider. Finder du ikke en pakke, der matcher jeres ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning sammen.

 

Sidebar

Diverse information

Cafe og restaurant

Vi serverer lækker mad til en god pris, som kan nydes i vores meget familievenlige miljø.​

​Bordbestilling er en fordel hvis I er mange, men ikke nødvendigt. Det er også muligt at afholde et arrangement uden for normal åbningstid.

Ring eller send en mail til os

Åbningstider

Mandag – torsdag LUKKET
Fredag kl. 12.00 – 19.00

Lørdag + Søndag kl.10.00 – 19.00

Ferier og helligdage kl. 10.00 – 19.00

Åbent næsten alle dage i skoleferier og helligdage.
For specifikke åbne/lukke dage se her:

Se åbningstider og priser

Køb gavekort

Vi laver gerne gavekort på det beløb du ønsker, på antal entréer eller på vores menuer.​

Ring 26 18 04 23 eller skriv en mail kl@legelandviborg.dk. Vi kan sende det på mail til dig eller du kan afhente i vores åbningstid. Gyldighedsperiode er normalt 1 år.

Giv et gavekort i gave

Skriv en besked til os

Har I noget på hjerte, ris/ros eller bare et spørgsmål så send os en besked…. ;o)

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.