Hold den sjoveste børnefødselsdag hos os​

Mangler du ideer til familiens næste børnefødselsdag, og skal den afholdes i nærheden af Randers, Silkeborg, Skive eller Viborg? Hold børnefødselsdag i Legeland Viborg! Her finder du de helt rigtige rammer til at holde et uforglemmeligt arrangement til en børnefødselsdag.

Børnefødselsdag for enhver smag

Når du holder børnefødselsdagen hos os, er du garanteret et arrangement, hvor alle børn bliver stimuleret og får grinet og leget sammen. Vi har aktiviteter, der falder i ethvert barns smag, hvad enten det blot skal være hyggeligt og roligt, eller noget med lidt mere fart over feltet.

En børnefødselsdag skal helst ikke huskes som kedelig, så har I specielle ønsker, ud over de pakker vi foreslår, kan vi sammen med dig og dit barn sammensætte et arrangement fyldt med sjov og hygge, hvor vi sætter fokus på lige præcis dit barns ønsker. 

Vi tager naturligvis også højde for specielle hensyn, såfremt det er nødvendigt, ligesom der til en børnefødselsdag naturligvis også følger en gratis gave med til fødselaren.

Husk vi skal have planlagt eventuelle specielle ønsker I god tid, inden I kommer…. ;o)

Vi kan stå for bordpynt, mad og drikke

Når det drejer sig om et arrangement til børnefødselsdag, kan vi stå for det hele. Vi dækker et festligt bord med lys, flag, lidt slik m.m. Ønsker du selv at medbringe mad og drikke eller ekstra bordpynt, er dette naturligvis også en mulighed.

Hos Legeland Viborg er alt muligt – og der er ingen tidsbegrænsning på arrangementet!

Du kan se vores forskellige pakker og priser til arrangementer til børnefødselsdag nedenfor. Finder du ikke en pakke, der matcher jeres ønsker, er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Nu kan du også bruge vores samarbejdspartner FAMILIOs nye APP til at holde styr på invitationer mv…

Kontakt os og hør mere eller reserver allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 86 61 53 04, mobil 26 18 04 23 eller e-mail info@legelandviborg.dk, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at booke en børnefødselsdag hos os.​

​Tilkøb

  • Saftevand kan tilkøbes alle menuer
    Pris kr. 25,- pr. kande
  • Fri saftevand og Slushice under hele arrangementet
    Pris kr. 20,- ekstra pr. barn
  • Stor dessertpandekage med is, flødeskum og chokoladesauce
    Pris kr. 25,- (normalpris kr. 35,-)​

​​

  • Er der flere fødselarer er der max 3 gaver med – ønskes flere gaver koster de kr. 50,- pr. stk. (værdi kr.105,-).​

​Legeland Viborg

Gyldenrisvej 9, 8800 Viborg

Få rutevejledning

​​CVR: 33372698​​

Kontakt os

Telefon: 86 61 53 04

​Mobil: 26 18 04 23

​E-Mail: info@Legelandviborg.dk