Polterabend​

​Står I og mangler det perfekte sted til en sjov og anderledes polterabend, så er Legeland Viborg det helt rigtige sted.

Vi kan tilbyde aktiviteter til både den kommende brud og goms dag, og vi har aktiviteter for enhver smag, hvad enten I er på udkig efter en vild eller mere rolig polterabend.

Eksempler på aktiviteter: Sumobrydning  • Balance Board (Segboard) • Bumper balls (Funballz) • Rodeotyr • Boldleg med lufttryk • Sjov i kuglerummet • Specialhockey • Fodbold • Ræs på små cykler • Fodbold dart • Laserwar

Vores aktivitetscenter kan rumme mange forskellige udfordringer, I kan smide bruden eller gommen ud i, og vi hjælper naturligvis med at skræddersy en pakke, der matcher lige præcis jeres ønsker til den perfekte polterabend.

Polterabend efter jeres behov

Vi lytter til jeres ideer og behov og kommer selv med forslag og input til, hvordan I kan give den kommende brud eller gom en polterabend, hun eller han aldrig glemmer. Vores helt nye aktivitet er Laserwar, som vi er sikre på bliver et hit.... man spiller forskellige spil hvor det gælder om at skyde sine modstandere med laservåben, der ligner rigtige våben - det gør ikke ondt, men der kommer sved på panden og adrennalinen pumper rundt i kroppen..... ;o). Se evt. mere på www.laserwarviborg.dk 

Vores instruktører sørger naturligvis for en grundig introduktion i de forskellige aktiviteter og for, at alt foregår på sikker og forsvarlig vis, så I ikke skal bekymre jer om hændelige uheld eller andet undervejs.

I kan se et priseksempel på en polterabend herunder. Efter de planlagte aktiviteter er overstået, er I naturligvis mere end velkomne til at blive i vores aktivitetscenter og legeland på egen hånd. Her kan I udforske vores andre sjove forlystelser såsom pool, bordfodbold, airhockey, floorball-hockey, vores balance boards eller hygge med vores mange spillemaskiner.

Priseksempel på en polterabend i Legeland Viborg:

Et typisk arrangement er med 5-6 aktiviteter, varighed ca. to timer ved 10-15 deltagere

Pris med instruktør: kr. 195 pr. person inkl. en sodavand/øl.

Inkl. bordreservation og I må gerne selv medbringe mad/drikkevarer.

I må gerne lege/hygge/dyste på egen hånd både før og efter de 2 timer med instruktør.

Hvis I er færre end 8 deltagere er prisen kr.1.500,- ialt for de to timer med instruktør.​ 

(Laserwar er ikke med i de 5-6 aktiviteter, men kan tilkøbes

se mere på www.laserwarviborg.dk).

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Laserwar​

Special hockey​

Boldsjov i kuglerum​

Cykelræs​

Sumobrydning​

Bumper Balls​

Rodeotyr​

Balance board​

Boldsjov med lufttryk​

​Legeland Viborg

Gyldenrisvej 9, 8800 Viborg

Få rutevejledning

​​CVR: 33372698​​

Kontakt os

Telefon: 86 61 53 04

​Mobil: 26 18 04 23

​E-Mail: info@Legelandviborg.dk