​Persondatapolitik

I forbindelse med din bestilling af vores ydelser i Trampolinpark og Legeland Viborg skal vi hermed oplyse dig om, at vi har registreret en eller flere af følgende oplysninger om dig:

Navn, adresse, telefonnummer, mobiltelefonnummer, mail til kontaktperson,fakturamail, og evt. CVRnummer.

Dine oplysninger opbevares hos vores udbyder Flexybox, i henhold til den europæiske databeskyttelsesforordning og de nationale databeskyttelsesregler.

Oplysningerne opbevares med det formål, at vi senere kan tage kontakt til dig med spørgsmål i forbindelse med din reservation, og evt. med henblik på via mail, at kontakte dig om fremtidige tilbud og arrangementer.

Vi henvender os via mail eller telefon.

Du kan til enhver tid frabede dig, at modtage henvendelser vedrørende køb af yderligere ydelser ved, at kontakte Legeland Viborg på mail kl@legelandviborg.dk

Legeland Viborg vil opbevare dine oplysninger, indtil du frabeder dig yderligere henvendelser fra os.

Vi vil dog som minimum opbevare dine oplysninger i et år efter gennemførelsen af dit køb med henblik på dokumentation, samt de oplysninger, som er nødvendige for at overholde bogføringsloven i 5 år.

I henhold til databeskyttelsesforordningen kapitel 3 har du ret til at anmode om indsigt i de oplysninger, som vi opbevarer om dig. Du har også ret til at få berigtiget oplysninger om dig hvis disse skulle vise sig at være ukorrekte. Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du ønsker yderlig oplysning om behandlingen af dine personoplysninger samt rettigheder i databeskyttelsesforordningen.

 

De bedste hilsner Kenneth Loven
Direktør

Sidebar

Diverse information

Cafe og restaurant

Vi serverer lækker mad til en god pris, som kan nydes i vores meget familievenlige miljø.​

​Bordbestilling er en fordel hvis I er mange, men ikke nødvendigt. Det er også muligt at afholde et arrangement uden for normal åbningstid.

Ring eller send en mail til os

Åbningstider

Mandag – onsdag LUKKET
Torsdag + Fredag kl. 12.00 – 19.00

Lørdag + Søndag kl.10.00 – 19.00

Ferier og helligdage kl. 10.00 – 19.00

Åbent næsten alle dage i skoleferier og helligdage.
For specifikke åbne/lukke dage se her:

Se åbningstider og priser

Køb gavekort

Vi laver gerne gavekort på det beløb du ønsker, på antal entréer eller på vores menuer.​

Ring 26 18 04 23 eller skriv en mail kl@legelandviborg.dk. Vi kan sende det på mail til dig eller du kan afhente i vores åbningstid. Gyldighedsperiode er normalt 1 år.

Giv et gavekort i gave

Skriv en besked til os

Har I noget på hjerte, ris/ros eller bare et spørgsmål så send os en besked…. ;o)

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Clear
Cache